OVER ONS

Wij zijn 2BLOOM én wij zijn er om jouw merk te laten bloeien. Lees hier meer over ons, het team en wat wij voor jou kunnen betekenen.

STRATEGIE TOT CREATIE

eigentijds

Een eigentijds karakter daar zorgen wij voor. Wij laten jou zien hoe de wereld om je heen in elkaar zit en hoe jij je daarin met vertrouwen kunt bewegen. Met een goede basis ben je klaar om te bloeien, nu én in de toekomst. 

sprankelend

Altijd een stapje extra, dat zetten wij, want écht sprankelen kun je pas wanneer alles klopt. Jouw verhaal is de basis van strategie tot creatie. Daar blinken wij in uit. Samen sprankelen en werken aan iets moois. 

 

buitengewoon

Het opnieuw anders kijken naar bestaande informatie, om zo tot nieuwe inzichten te komen. Dat staat bij ons bovenaan. Wij doorbreken bestaande patronen. Niets is onmogelijk, soms moet je even de andere kant op kijken én gewoon doen.  

humor

Humor is bij ons met een positieve blik vooruit kijken en bestaande kaders verruimen. Het ontspant, relativeert en geeft een goed gevoel. Dat gevoel staat centraal in onze aanpak en stralen we uit naar jouw bedrijf. 

Kim Raffenberg

Owner & Co-Founder

Met mijn ondernemende en verbindende stijl van werken, weet ik te ondersteunen in hoe men in de wereld van vandaag met vertrouwen kan bewegen. Mijn kracht ligt in het spotten van nieuwe trends en ontwikkelingen, waarin ik ideeën vertaal naar een creatieve en eigentijdse strategie. Dit bereik ik door een gezonde dosis positieve energie en humor. Het is mijn streven om in kaart te brengen wie jij nu écht bent en wat jij nu écht wilt bereiken, waarin ik op zoek ga naar doeltreffende kansen. Wil je namelijk groeien? Dan dien je stappen te zetten! 

Jeslynn Geuns

Owner & Co-Founder

Als trendwatcher en concept ontwikkelaar weet ik doelgroepen te analyseren en relevante trends en ontwikkelingen te signaleren. Met een creatieve en frisse blik zet ik deze kennis om in marktgedreven concepten, een pakkende huisstijl en eigentijdse content. Als creatieve doener met een sterk analytisch vermogen ben ik graag bij het gehele proces betrokken, van onderzoek tot realisatie. Jouw verhaal is mijn vertrekpunt!

2BLOOM

Heb je nog vragen of wil jij graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

CONTACT

MAIL: info@weare2bloom.nl
WEERT: +31 (0)6 29 13 40 05
SUSTEREN: +31 (0)6 83 99 05 24

ZAKELIJK

WEERT
KVK: 77575679
BTW: NL003209928B37

SUSTEREN
KVK: 77284771
BTW: NL003173979B83