Social Media 

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken. Gezien worden is leuk, maar het draait om de conversies. Een goede social media strategie is essentieel en dat snappen wij.

Social Media 

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken. Ga jij aan de slag met Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Twitter of misschien ook met Pinterest, Snapchat en TikTok? 

Gezien worden is leuk, maar het draait om de conversies. Dat snappen wij. Om optimaal resultaat te behalen is een goede social media strategie essentieel, dit fungeert als basis voor jouw verhaal, dat je op alle relevante kanalen kunt doorzetten. 

Het is hierbij belangrijk om je de vraag te stellen hoe jij je wilt profileren op social media. Door vanuit één basisgedachte te werken neem je de doelgroep als uitgangspunt én kun je de herkenbaarheid van je merk over verschillende kanalen heen opbouwen.  

Het ontwikkelen van een social media strategie, je pagina’s onderhouden of advies geven over social media, 2BLOOM doet het allemaal.  

 

l

COPYWRITING

Copywriting is van groot belang voor het succes van je bedrijf. Met een goede tekst gaat een beeld pas echt leven. 2BLOOM vertelt jouw verhaal met krachtige teksten. Wij zenden niet alleen, maar zorgen ook voor een connectie met de lezer. Het creëren van herkenbaarheid en de lezer triggeren om verder te lezen.  

Schrijven van teksten voor offline marketing | Schrijven van teksten voor online marketing | SEO

SOCIAL MEDIA

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken. Gezien worden is leuk, maar het draait om de conversies. Dat snappen wij. Het ontwikkelen van een social media strategie, je pagina’s onderhouden of advies geven over social media, 2BLOOM doet het allemaal!

Opzetten van een social media strategie | Volledige social media beheer pakketten | Contentsessies: creatieve fotografie en video’s

VISUELE IDENTITEIT

Visuele identiteit, hoe presenteer jij jouw merk naar de buitenwereld toe? Merken onderscheiden zich door het verhaal dat ze vertellen. Vanuit dit verhaal gaan wij creëren. 2BLOOM brengt jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven door de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merkstrategie.

Creëren van logo’s | Ontwerpen van een complete huisstijl | Vormgeven van brochures, flyers en folders | Print en drukwerk

WEBDESIGN

Webdesign richt zich op het vormgeven van websites. 2BLOOM bouwt en ontwerpt jouw website op WordPress volgens de laatste technieken en levert hem Google-proof op. Centraal staat hierin het doel, de uitstraling en de boodschap van jouw merk.  

Domein en hosting | Ontwikkelen van websites in WordPress | Onderhoud en optimalisatie

Start je project nu! 

2BLOOM

Heb je nog vragen of wil jij graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

CONTACT

MAIL: info@weare2bloom.nl
WEERT: +31 (0)6 29 13 40 05
SUSTEREN: +31 (0)6 83 99 05 24

ZAKELIJK

WEERT
KVK: 77575679
BTW: NL003209928B37

SUSTEREN
KVK: 77284771
BTW: NL003173979B83