DIENSTEN

Onze diensten helpen jouw merk bloeien. Van het ontwikkelen van een krachtige tekst, het geven van social media advies tot het opzetten van een compleet visuele identiteit en een tof en uniek webdesign.

STRATEGIE TOT CREATIE

MERKSTRATEGIE

Een krachtige merkstrategie begint bij de basis. Wie ben je als bedrijf? Waar sta je voor? Wie is je doelgroep en hoe sta je in de markt? Vanuit deze onderliggende vragen brengen wij jouw bedrijf in kaart en kijken we samen naar waar de kansen liggen. Door voortdurend de markt in de gaten te houden, te verbeteren en te innoveren behalen we op een strategische manier de beste resultaten voor jouw merk.

BLOEI

Bloei bereik je door stappen te zetten en kansen te benutten. Vanuit de basis gaan we de merkstrategie vormgeven. Van het ontwikkelen van een krachtige tekst, het geven van social media advies tot het opzetten van een compleet visuele identiteit en webdesign. Wij staan voor je klaar.

l

COPYWRITING

Copywriting is van groot belang voor het succes van je bedrijf. Met een goede tekst gaat een beeld pas echt leven. 2BLOOM vertelt jouw verhaal met krachtige teksten. Wij zenden niet alleen, maar zorgen ook voor een connectie met de lezer. Het creëren van herkenbaarheid en de lezer triggeren om verder te lezen.  

Schrijven van teksten voor offline marketing | Schrijven van teksten voor online marketing | SEO

SOCIAL MEDIA

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken. Gezien worden is leuk, maar het draait om de conversies. Dat snappen wij. Het ontwikkelen van een social media strategie, je pagina’s onderhouden of advies geven over social media, 2BLOOM doet het allemaal!

Opzetten van een social media strategie | Volledige social media beheer pakketten | Contentsessies: creatieve fotografie en video’s

VISUELE IDENTITEIT

Visuele identiteit, hoe presenteer jij jouw merk naar de buitenwereld toe? Merken onderscheiden zich door het verhaal dat ze vertellen. Vanuit dit verhaal gaan wij creëren. 2BLOOM brengt jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven door de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merkstrategie.

Creëren van logo’s | Ontwerpen van een complete huisstijl | Vormgeven van brochures, flyers en folders | Print en drukwerk

WEBDESIGN

Webdesign richt zich op het vormgeven van websites. 2BLOOM bouwt en ontwerpt jouw website op WordPress volgens de laatste technieken en levert hem Google-proof op. Centraal staat hierin het doel, de uitstraling en de boodschap van jouw merk.
 

Domein en hosting | Ontwikkelen van websites in WordPress | Onderhoud en optimalisatie

Start je project nu! 

2BLOOM

Heb je nog vragen of wil jij graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

CONTACT

MAIL: info@weare2bloom.nl
WEERT: +31 (0)6 29 13 40 05
SUSTEREN: +31 (0)6 83 99 05 24

ZAKELIJK

WEERT
KVK: 77575679
BTW: NL003209928B37

SUSTEREN
KVK: 77284771
BTW: NL003173979B83