WEBDESIGN

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. 2BLOOM ontwerpt en bouwt jouw website volgens de laatste WordPress-technieken en levert hem Google-proof op.

WEBDESIGN

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling.

Elke website wordt ontworpen en gebouwd om ervoor te zorgen dat jouw website uniek, visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. Een op maat gemaakte website welke jouw merk weerspiegelt. Natuurlijk bouwen we alleen responsieve websites die ook perfect weergegeven worden op smartphones en tablets. 

Dus wil jij echt indruk maken? Kies dan voor een website van 2BLOOM. Een eigentijdse website die op alle beeldschermen goed tot zijn recht komt, met een eigen uniek design, een passende lay-out en uitstekende vindbaarheid. Met zo’n website kun jij je klanten boeien en aan je binden.

l

COPYWRITING

Copywriting is van groot belang voor het succes van je bedrijf. Met een goede tekst gaat een beeld pas echt leven. 2BLOOM vertelt jouw verhaal met krachtige teksten. Wij zenden niet alleen, maar zorgen ook voor een connectie met de lezer. Het creëren van herkenbaarheid en de lezer triggeren om verder te lezen.  

Schrijven van teksten voor offline marketing | Schrijven van teksten voor online marketing | SEO

SOCIAL MEDIA

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken. Gezien worden is leuk, maar het draait om de conversies. Dat snappen wij. Het ontwikkelen van een social media strategie, je pagina’s onderhouden of advies geven over social media, 2BLOOM doet het allemaal!

Opzetten van een social media strategie | Volledige social media beheer pakketten | Contentsessies: creatieve fotografie en video’s

VISUELE IDENTITEIT

Visuele identiteit, hoe presenteer jij jouw merk naar de buitenwereld toe? Merken onderscheiden zich door het verhaal dat ze vertellen. Vanuit dit verhaal gaan wij creëren. 2BLOOM brengt jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven door de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merkstrategie.

Creëren van logo’s | Ontwerpen van een complete huisstijl | Vormgeven van brochures, flyers en folders | Print en drukwerk

WEBDESIGN

Webdesign richt zich op het vormgeven van websites. 2BLOOM bouwt en ontwerpt jouw website op WordPress volgens de laatste technieken en levert hem Google-proof op. Centraal staat hierin het doel, de uitstraling en de boodschap van jouw merk.  

Domein en hosting | Ontwikkelen van websites in WordPress | Onderhoud en optimalisatie

Start je project nu! 

2BLOOM

Heb je nog vragen of wil jij graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

CONTACT

MAIL: info@weare2bloom.nl
WEERT: +31 (0)6 29 13 40 05
SUSTEREN: +31 (0)6 83 99 05 24

ZAKELIJK

WEERT
KVK: 77575679
BTW: NL003209928B37

SUSTEREN
KVK: 77284771
BTW: NL003173979B83