NUUJ

NUUJ Bistro | Bar | Feestzaal is een nieuw concept in het centrum van Nieuwstadt. 6 dagen per week serveren zij lunch en high tea. Met ruim 50 zitplaatsen in het lunchgedeelte, 50 zitplaatsen op het buitenterras en 150 zitplaatsen in het feestgedeelte is er plek genoeg om overdag grote groepsreserveringen te ontvangen.

Webdesign | Ontwikkelen basis webiste

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling. Dit hebben we dan ook uitgevoerd voor NUUJ middels het ontwikkelen van een basis website.

GALLERY

Voor NUUJ hebben wij een basis website ontwikkelt, dit in de vorm van een one page website. Op deze manier wordt er een professionele website weergegeven die zo ingericht is dat de bezoeker snel en gemakkelijk in één overzicht te zien krijgt wat NUUJ aanbiedt.