MARÉE

Marée staat voor het tij. Eb neemt iets van het land en vloed geeft iets terug. Dit doen zij ook. Marée neemt gebruikte kogelhulzen, recyclet deze, en geeft er nieuwe unieke sieraden voor terug. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur en culturen om ons heen.

De collectie wordt onder goede omstandigheden handgemaakt door Ammo jewelry in Cambodja. De medewerkers krijgen scholing en de vrijheid om eigen designs te produceren. Voor deze designs krijgen ze een commissie boven op het vaste salaris. De werknemers krijgen eerlijk betaald en werken in een veilige omgeving.

Webdesign | Rebranding

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling. Marée was klaar om haar website naar een hoger level te tillen. Wij hebben haar website opnieuw leven in geblazen en diverse nieuwe functionaliteiten doorgevoerd. Denk aan een social media slider en een interactieve slider.

GALLERY

Marée was klaar om haar website naar een hoger level te tillen. Wij hebben haar website opnieuw leven in geblazen en diverse nieuwe functionaliteiten doorgevoerd. Denk aan een social media slider en een interactieve slider.