LIBERTY DRINKS

Liberty Drinks is dé partner op het gebied van al je dranken. Middels een gebruiksvriendelijke website plaats je snel en eenvoudig je bestelling, welke op vaste levermomenten bij jou wordt afgeleverd. Door scherpe drankinkoop en slimme automatisering kunnen zij deze altijd voor lage prijzen leveren.

Webdesign | Visuele identiteit

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling. Dit hebben we dan ook uitgevoerd voor BaanHuis middels het ontwikkelen van een Jobsearch website.

Daarnaast hebben we ook hun merk tot leven gebracht, dit door middel van het ontwerpen van een gehele visuele identiteit. Van een gehele nieuwe huisstijl tot aan het logo ontwerp en het ontwikkelen van een brandbook en actiefolder.

GALLERY

Voor Liberty Drinks hebben wij een B2B website ontwikkelt. Op deze manier kan de klant snel en gemakklijk producten toevoegen aan de winkelwagen en een bestelling plaatsen bij Liberty Drinks.