JUST & JUDICIAL

Adviesbureau Just & Judicial geeft juridisch en zakelijk advies aan professionals: starters, zzp-ers en MKB-ondernemers. Maar ook ondersteuning aan juristen. De masterspecialisaties zijn met name Nederlands Arbeidsrecht, Europees Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht.

Webdesign | Ontwikkelen basis webiste

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling. Dit hebben we dan ook uitgevoerd voor Just & Judicial middels het ontwikkelen van een basis website.

GALLERY

Voor Just & Judicial hebben wij een basis website ontwikkelt. Op deze manier wordt er een professionele website weergegeven die zo ingericht is dat de bezoeker snel en gemakkelijk te zien krijgt waar Just & Judicial mee kan helpen en adviseren.