FID

FID is opgericht door Noël Stienen. Vanuit zijn passie voor houtbewerking en het maken van interieurs is FID – Fitting Interior Design ontstaan. Creativiteit en liefde voor het vak vormen de basis van ieder interieur.

Voor FID is het dé uitdaging om jouw specifieke wensen, eisen en ideeën naar een uniek interieur te vertalen. Het creëren van bijzondere en eigentijdse interieurs, voor particulieren maar ook voor de zakelijke klant in diverse branches en doeleinden, dat is waar FID voor staat! 

Visuele identiteit | Copywriting

Visuele identiteit, hoe presenteer jij jouw merk naar de buitenwereld toe? Merken onderscheiden zich door het verhaal dat ze vertellen. Vanuit dit verhaal gaan wij creëren. Wij brengen jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven door de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merkstrategie. Voor FID hebben we dit gedaan middels het ontwikkelen van een brandbook en websiteteksten.

GALLERY

Voor FID hebben wij voor een optimale uitstraling van hun visuele identiteit een brandbook ontwikkelt. Daarnaast zijn er passende websiteteksten geschreven om FID te onderscheiden en te profileren op de markt.