CAVATAPPI

Cavatappi levert heerlijke wijnen aan de horeca. Dit is echter niet genoeg om het verschil te maken. Daarom ontwikkelen en implementeren zij unieke wijnconcepten die ervoor zorgen dat gasten de ultieme wijnbeleving ervaren. Deze ultieme wijnbeleving resulteert in een maximaal rendement uit wijn.

De concepten van Cavatappi zijn onderbouwd door de nieuwste markttrends, jarenlange horeca-ervaring en een gezonde balans tussen creativiteit en realiteit. Zij weten wat werkt. Samen kijken zij wat er mogelijk is voor uw bedrijf. De adviezen zijn eerlijk, realistisch en houden altijd rekening met uw wensen.

Visuele identiteit

Visuele identiteit, hoe presenteer jij jouw merk naar de buitenwereld toe? Merken onderscheiden zich door het verhaal dat ze vertellen. Vanuit dit verhaal gaan wij creëren. Wij brengen jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven door de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merkstrategie. Voor Cavatappi hebben we dit gedaan middels het ontwikkelen van diverse wijnwijzers voor verschillende restaurants en bars. Dit met ook passende flyers en posters.

GALLERY

Voor Cavatappi hebben wij voor een optimale uitstraling van hun visuele identiteit diverse wijnwijzers ontwikkelt. Dit met ook passende flyers en posters.Op deze manier kunnen gasten middels een hippe kaart zien wat voor lekker drankje ze kunnen nuttigen.