BAANHUIS

BaanHuis gaat voor de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers. Ze staan voor een persoonlijke, betrokken en betrouwbare dienstverlening. Door hun lokale aanwezigheid centraal in Limburg hebben zij een groot netwerk binnen de provincie opgebouwd. Met hun ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en kennis van zaken binnen de uitzendbranche streven zij ernaar om ‘de verbinder’ te zijn op de arbeidsmarkt.

Webdesign | Visuele identiteit

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling. Dit hebben we dan ook uitgevoerd voor BaanHuis middels het ontwikkelen van een Jobsearch website.

Daarnaast hebben we ook hun merk tot leven gebracht, dit door middel van het ontwerpen van een gehele visuele identiteit. Van een gehele nieuwe huisstijl tot aan het logo ontwerp en het ontwikkelen van een brandbook en visitekaartjes.

GALLERY

Voor BaanHuis hebben wij een Jobsearch website ontwikkelt. Op deze manier kan de werkzoekende zijn of haar perfect baan vinden maar kan een werkgever zich ook gemakkelijk aanmelden bij BaanHuis. Zo wordt de perfect match tussen werkzoekenden en werkgevers gemaakt.