2BLOOM

Van strategie tot creatie. Wij, 2BLOOM, typeren ons door een eigentijdse en sprankelende manier van werken, áltijd met een vleugje humor. Van een passende en effectieve merkstrategie tot de uitvoering, wij maken de juiste vertaalslag. Hoe we dat doen? Jouw verhaal is ons startpunt waarmee we samen aan de slag gaan. We brengen de huidige situatie in kaart en kijken samen naar de toekomst. Want met een sterke en kenmerkende basis is ieder merk klaar om te bloeien.  

EEN KRACHTIGE MERKSTRATEGIE

Een krachtige merkstrategie begint bij de basis. Wie ben je als bedrijf? Waar sta je voor? Wie is je doelgroep en hoe sta je in de markt? Vanuit deze onderliggende vragen brengt 2BLOOM jouw bedrijf in kaart en kijken we samen naar waar de kansen liggen. Door voortdurend de markt in de gaten te houden, te verbeteren en te innoveren behalen we op een strategische manier de beste resultaten voor jouw merk!

BLOEI

Bloei bereik je door stappen te zetten en kansen te benutten. Vanuit de basis gaan we de merkstrategie vormgeven. Van het ontwikkelen van een krachtige tekst tot het opzetten van een compleet visuele identiteit, 2BLOOM staat voor je klaar.

l

COPYWRITING

Copywriting, 2BLOOM vertelt jouw verhaal met krachtige teksten.

SOCIAL MEDIA

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken.

VISUELE IDENTITEIT

Visuele identiteit, de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merk.

WEBDESIGN

Webdesign, de ontwikkeling van jouw unieke website.

BAKKIE DOEN?

Heb jij interesse om meer te weten te komen over onze diensten? Of wil je een keertje kennismaken? Neem dan contact met ons op.

info@weare2bloom.nl 

06 29 13 40 05 

06 83 99 05 24

KVK 2BLOOM Weert:

KVK 2BLOOM Sittard: