YUKAI

Vertaald vanuit het Japans staat YUKAI voor vreugde, gezelligheid & genot. Dat is precies de belevenis die YUKAI restaurant & drinks je biedt. Het is de hotspot voor een ultieme sushi expierence op een locatie met een warme en trendy inrichting. Subtiele, Japanse details zijn gemixt met de oorspronkelijke allure van het pittoreske pand en de gerechten worden uniek gepresenteerd waardoor zowel mond als oog worden gestreeld.

Social media

Social media, met prikkelende content jouw doelgroep bereiken. Gezien worden is leuk, maar het draait om de conversies. Dat snappen wij. Om optimaal resultaat te behalen is een goede social media strategie essentieel, dit fungeert als basis voor jouw verhaal, dat je op alle relevante kanalen kunt doorzetten. Voor YUKAI hebben wij daarom een contentdag georganiseerd waarin wij verschillende beeldmateriaal hebben ontwikkelt. Daarnaast hebben wij ook advies gegeven bij het gebruiken van Instagram.

GALLERY

YUKAI hebben wij een contentdag georganiseerd waarin wij verschillende beeldmateriaal hebben ontwikkelt. Daarnaast hebben wij ook advies gegeven bij het gebruiken van Instagram.