SMAAKKAMER DE GRAAF

Smaakkamer de Graaf, met sfeer genieten van fijne gerechten en mooie wijnen. Hier staat huiselijkheid, contact met de gast en beleving centraal. De hele avond genieten van een ongedwongen en huiselijke sfeer in hartje Roermond. Een wisselend menu met eerlijke producten, dat is waar De Graaf voor staat. Ga lekker zitten, ontspan en voel je thuis bij Smaakkamer de Graaf.

Webdesign | Ontwikkelen basis webiste

Webdesign is ontzettend belangrijk, want je website is hét uithangbord van jouw bedrijf. Bedrijven worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Wanneer iemand jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen en wil je de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden. Met als resultaat het liefst een ingevuld contactformulier of een plaatsing van een bestelling. Dit hebben we dan ook uitgevoerd voor Smaakkamer De Graaf middels het ontwikkelen van een basis website.

GALLERY

Voor Smaakkamer De Graaf hebben wij een basis website ontwikkelt. Op deze manier wordt er een professionele website weergegeven die zo ingericht is dat de bezoeker snel en gemakkelijk te zien krijgt wat Smaakkamer De Graaf aanbiedt.