CELLAR33

Cellar33 biedt een leuke en vernieuwende benadering van het romantische en mysterieuze product wijn. Door het assortiment in te delen in diverse “stijlen” die aangeduid worden met de kenmerkende druivenrassen chardonnay, sauvignon blanc, merlot en cabernet sauvignon, maken ze wijn toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Wijn kiezen en bestellen was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Visuele identiteit

Visuele identiteit, hoe presenteer jij jouw merk naar de buitenwereld toe? Merken onderscheiden zich door het verhaal dat ze vertellen. Vanuit dit verhaal gaan wij creëren. Wij brengen jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven door de visuele en fysieke doorvertaling van jouw merkstrategie. Voor Cellar33 hebben we dit gedaan middels het ontwikkelen van diverse wijnwijzers voor verschillende restaurants en bars. 

GALLERY

Voor Cellar33 hebben wij voor een optimale uitstraling van hun visuele identiteit diverse wijnwijzers ontwikkelt. Op deze manier kunnen gasten middels een hippe kaart zien wat voor lekker drankje ze kunnen nuttigen.